Opret konto Glemt password?

Jeg hedder Heidi og er forhandler hos Forever Living Products. I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for kosttilskud, kropspleje og makeup, baseret på økologisk dyrket Aloe vera. Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov og du er hjerteligt velkommen til at kontakt mig for at booke et hyggeligt wellness arrangement med veninderne, eller for at få mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med mig!

Min grundtanke er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud, på naturlig vis!

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet, 90 dages tilfredshedsgaranti, dette betyder fuld tilfredshed, eller pengene retur!

Og selvføgelig giver jeg en personlig service, som er ud over det sædvanlige!

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.